ВАКС арештував земельного афериста - спільника Балоги

За матеріалами інтернет-видань 27.06.2024 250

 

ВАЛЕНТИНА РОМАНЕНКО — ЧЕТВЕР, 27 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ

Земельна афера: ВАКС арештував спільника Балоги із заставою 30 млн

МИХАЙЛО ЛАНЬО. ФОТО З FACEBOOK

27 червня Вищий антикорупційний суд арештував підозрюваного у "земельній афері" голову Мукачівської районної ради Михайла Ланя з можливістю внести 30 мільйонів гривень застави.

Джерело: Спеціалізована антикорупційна прокуратура

Дослівно: "27 червня 2024 року слідчий суддя ВАКС застосував запобіжний захід до голови однієї з районних рад на Закарпатті – підозрюваного у справі щодо продажу за безцінь 3 га землі комунальної власності.

Розглянувши клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП, суд застосував до посадовця запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 30 млн грн застави".

Деталі: У разі внесення застави на підозрюваного будуть покладені відповідні процесуальні обов’язки.

Що передувало: ВАКС обрав запобіжний захід міському голові Мукачева Андрію Балозі, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, - тримання під вартою з альтернативою застави в 30 мільйонів гривень

25 червня співробітники СБУ спільно з НАБУ та САП затримали мера міста Мукачево Андрія Балогу та голову Мукачівської районної ради Михайла Ланя. Їх підозрюють у зловживанні службовим становищем  з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки у центрі міста площею понад 3 га.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ