Вдень москалі били по Марганецькій, Мирівській і Великомихайлівській громадах

Григорій Давиденко 31.01.2023 561
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
    Головна помилка української владної еліти з часів Відновлення Незалежності, упродовж 32 років - це сліпа віра в те, що росіяни зі своїми підлими поводирями теж люди. І що тепер, після століть розбоїв і загарбань чужих земель, московія невідь-чого раптом захоче жити мирно із сусідами. І виключно результатами власної праці. Час показав, що це зовсім не так. На цьому фото понівеченої хліборобської техніки і зернового складу видно, який підлий "мир" вони несуть українцям. Про нові розбої московської орди у Січеславщині повідомив увечері голова облради Микола Лукашук: 
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 342 доба добігає кінця.
День частих повітряних тривог. Для Дніпропетровщини він минув без ракетних ударів, втім, було неспокійно: два райони області зазнали артилерійських обстрілів.
🔺Близько опівдня армія рф вгатила з важкої артилерії по Марганецькій громаді на Нікопольщині. Як наслідок – понівечено будівлю приватного підприємства та електромережі. Люди неушкоджені.
      Надвечір рашисти обстріляли Мирівську ТГ. Інформація щодо наслідків наразі уточнюється.
🔺Синельниківський район також потрапив під ворожий вогонь: там окупанти вдарили по території Великомихайлівської громади. Перебили лінії електропередач, через що понад три сотні родин залишились без світла.
На щастя, минулося без постраждалих.
🔺В інших районах Дніпропетровщини було тихо.
     ❗️Прошу всіх реагувати на сигнали повітряної тривоги. Будьте пильними і бережіть себе.
рашисти продовжують тиск. Як на Україну, так і на країни Європи. Шантажем і терором хочуть досягнути своїх цілей, досі не усвідомлюючи головного: цивілізований світ не боїться терористів. Цивілізований світ чинить опір.
Україна б‘ється і битиметься до Перемоги.
Покладаємося на наших захисників, віримо в Президента і разом – до спільної мети 🇺🇦
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ