ВИСНОВКИ ПРО КРАЙНІЙ РАМШТАЙН, І НЕ ТІЛЬКИ! - Степан Хмара

За матеріалами інтернет-видань 31.01.2023 556
Немає опису світлини.
       Насправді для нас головне - поведінка делегації США: генералів Остіна і Міллі. Це поважні посадовці і через їхню поведінку можна робити висновки про стратегію Білого Дому у російсько-українській війні.
Треба зазначити, що у Білому Домі дуже спрощений погляд на цю війну, як на воєнний конфлікт між росією і Україною. Насправді це глобальна екзистенційна міжцивілізаційна ( між рашистсько - нацистською тоталітарною системою з євроатлантичною системою демократії) війна на своєму першому етапі, у формі локальної, жорстокої етноцидної війни.
      На цьому етапі російський режим поставив два завдання: 1- знищення Української держави; 2 - знищення українського етносу, як носія украіської державницько ідеї.
Ці висновки підтверджує поведінка окупанта на захоплених українських землях: знищення елементарних проявів українськості, української мови, освіти, заборона українських ЗМІ, тощо. Масові звірства окупантів над мирним населенням на всіх окупованих територіях: Київщині, Харківщині, Донбасом Півдні.
      Грабежі, тортури, ґвалтування - типова поведінка більшості російських військових, що засвідчує санкціонування такої поведінки найвищим керівництвом рф. Нанесення ударів по житлових будинках, планомірне руйнування об‘єктів життєзабезпечення, цивільного населення, публічні заклики знищувати українців головними імперськими пропагандистами і політиками - підтверджує сплановану політику геноциду українців керівництвом р.ф.
      Можливі три наслідки цієї війни: 1). Нищівний розгром російських військ і звільнення всіх українських територій, включно з Донбасом і Кримом ЗСУ. Денуклеризація, демілітаризація і дезінтеграція рф., як імперії, під контролем міжнародної антиімперської коаліції і притягнення до відповідальності: а) військових злочинців; б) політичного керівництва р.Ф.; в) головних пропагандистів рашистсько- нацистського режиму; г) конфіскація активів, банківських рахунків, і майна р.ф. та
ф. і російських олігархів за кордоном.
     Саме це означало б ліквідацію міжнародної загрози від рашизму-нацизму.
Це була б справжня перемога і рішучий крок до встановлення світового стабільного миру і демократії.
2) Звільнення всіх українських земель від російської окупації і припинення бойових дій, що не означало б закінчення війни, а лише призупинення її і відтермінування. Це дало б можливість рашистському режиму відновити і наростити сили для наступних агресивних авантюр не тільки проти України.
3). Повна поразка ЗСУ - означала б остаточну катастрофу для українського народу і не лише, а зупинення бойових дій і залишення під окупацією українських територій та підписання «мирного» договору з р.ф., означало б відтермінування цієї катастрофи для України і всього світу.
Україну влаштовує перший варіант. І це потрібно не лише нам, українцям, а й усьому людству - ліквідація вселенського зла, як влучно назвав російську імперію, великий Президент США
Р. Рейган - «імперія зла».
      Нинішня росія, як правонаступниця СРСР, відкрито демонструє, що рашизм - російська форма нацизму, не менш небезпечна, ніж гітлерівський нацизм.
На жаль, в байденському Білому Домі цього ще не зрозуміли і недооцінюють його загрозу для людства. І це показали результати восьмого «Рамштайну».
      Нам знову дали зрозуміти, що ракет далекого радіусу дії та літаків давати не хочуть. Затягується гра з наданням Україні сучасних танків. Все хочуть звести до ніби-то впертості і нерішучості Шольца. Насправді поведінка Шольца - це продовження політики Байдена, який чомусь дуже побоюється розгрому російської армії і явно цього не хоче.
     Об‘єктивно підверджує мої думки - небажання своєчасно надавати потрібну і в потрібних кількостях ЗБРОЮ. Все це прозвучало у розмірковуваннях голови комітету начальників штабів г-ла Міллі на підсумковій конференції Рамштайну. Мовляв, «війна тяжка і невідомо, чи вона закінчиться цього року».
Такий досвідчений генерал добре знає, що потрібно, аби вона якнайшвидше закінчилася. Як і про те, що вона мусить закінчитися цього року. Затягування війни загрожує для нас поразкою. Поразка для нас загибелі подібна, а для демократичного світу неодмінну поразку у майбутньому.
        ДАЙТЕ НАМ ТОМАГАВКИ, ЛІТАКИ і ДОСТАТНЬО БРОНЕТЕХНІКИ!!!
БАЙДЕНУ потрібно позбутися ілюзорних страхів розпаду російської імперії. Розпад р.ф. - це конечна історична необхідність. Ще раз наголошу, Байден має нарешті це зрозуміти, а не спокійно спостерігати, як московити здійснюють ГЕНОЦИД українського народу, бо інакше він може заслужити звання співучасника цього злочину.
     І нехай ніхто не повторює, що НІХТО Україні НІЧОГО не винен. Це неправда. Я, як активний учасник тих подій, добре знаю, як Білий Дім викручував Україні руки, обеззброюючи її. І це стосується не лише безпосередньо ядерних боєприпасів, але й інфраструктури, яка могла б пригодитися для неядерної конвенційної зброї, яку змусили Україну знищити.
     У жовтні 1993 р., у півторагодинній розмові з помічником президента Клінтона я переконував його, що ставка на росію і обеззброєння України - це стратегічна помилка США, бо це загроза для існування Української держави, будуть великі проблеми для демократичного світу і США.
Але ж Клінтон нічого не хотів слухати і зухвало поводився щодо України. (Тут я не хочу виправдовувати слабкодухість українського керівництва: Кравчука і Кучми).
    Тобто ми не повинні соромитися нагадувати американському керівництву про помилки їхніх попередників і застерігати від від стратегічних помилок теперішнє керівництво. Для цього потрібно кардинально посилити роботу нашого посольства у США, а також потрібно активно проводити роботу з громадськістю США, українською діаспорою, яка, на жаль, поки що спить. Але організовувати таку роботу - це зовсім не під силу «послиці» Маркаровій. Якщо цього не розуміють в українському МЗС, то це оцінка і його роботи.
      Якщо їм заважає втручанням у їхню роботу п. Єрмак, то про це потрібно заявити Кулебі, а не переживати за свою посаду - інтереси держави понад усе!
Нарешті, не маємо забувати про УРЯД, і суворо спитати чому на 11 місяців він не запустив роботу ВПК? За цей час можна було чимало зробити для виготовлення певних видів озброєнь.
На жаль, ми тільки чуємо про серію корупційних скандалів і шкідницьку бюрократію чиновників. Поки «не забудемо» про Єрмака, говорити про боротьбу з корупцією непристойно. Всі ці татарови, демченки, смірнови, резнікови і т. п. - його породження. Нарешті, тиск громадськості має спонукати і президента Зеленського забути про єрмаків, татарових, гетьманцевих та ін. «зелених» шкідників.
Або Зеленський стане на бік народу і перестане толерувати шкідників України, або… може бути велика біда.
      Нарешті, про наші славні ЗСУ. Найбільший тягар захисту України тримається на їхніх плечах і аквтивної частини свідомих украінців. Про цю надзвичайну відповідальність повинне пам‘ятати військове керівництво. Пам‘ятаючи про свою особливу відповідальність, військове керівництво не повинно в жодному разі піддаватися тиску і негативному впливу на свою роботу політичного керівництва, як всередині держави, так і ззовні.
     Вперше в історії України - доля Української Держави, і її майбутнє в руках ЗСУ і особливо українського офіцерства.
Віримо в Українську перемогу! Слава ЗСУ!
Слава Україні!
  Степан Хмара, Герой України, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ