Вдень москалі двічі обстріляли Марганець

Григорій Давиденко 13.12.2022 339
Руйнування будинків та поранені громадяни – поліція фіксує наслідки нових  обстрілів Марганця
    «Поборюючи московщину, треба обов`язково враховувати силу України. Колись незалежна, вона не забула ще, чим вона була. Попри деспотію иосковщини, яка душить все українське, ця козацька нація є і далі вільнолюбна. Це був би смертельний удар по московщині, якщо б Україна знову стала незалежною. Тоді вона відіграла б головну роль у визволені всіх народів, що тепер стогнуть в московському ярмі», – з листа французького посольства до міністра закордонних справ, 1795 рік.
     Таку визначальну місію України французські дипломати пророче визначили більше двох століть тому. Вочевидь, разом із перемогою у цій війні не лише наша держава залишиться вільною, а і деякі пригноблені московщиною народи. А поки що майстри підлості і брехні, якими здавна є московити, продовжили вдень безглузді обстріли Марганця. Деталі воєнних злочинів навів голова обласної ради Микола Лукашук:
    - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині залишається напруженою.
🔺Марганець, що у Нікопольському районі, сьогодні обстріляли двічі: окупанти гатили з важкої артилерії. Люди не постраждали. Обстрілом пошкоджено електромережі, внаслідок чого понад 16 тисяч абонентів були без світла. Аварійні бригади працюють. Без електропостачання нині залишається близько півтисячі абонентів.
🔺В Синельниківському районі впав один ворожий БПЛА «Орлан». Як-то кажуть, нічого шастать.На щастя, нікого не зачепило
🔺Щодо інших наших територій – день без надзвичайних ситуацій.
Непросто знаходити в собі сили для боротьби, коли ворог щодня випробовує всю країну на міцність. Втім, зупинитися на шляху до нашої Перемоги також не маємо права. Щодня ЗСУ воюють за кожен сантиметр української землі і за мирне українське небо. Ми допомагаємо. Кожен на своєму місці.
Покладаємося на Збройні сили України, віримо в Президента і разом закінчимо цю війну українською Перемогою.
Тихих вечора і ночі всім, окрім окупантів.
Україні, її нації та її героям – слава.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ