Вдень москалі вдарили із РСЗВ по Червоногригорівській громаді

Григорій Давиденко 10.11.2022 403
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
   "В Правді Бог, у Правді праведній - не в силі", - наголосив український вчений-мовознавець, історик Іван Огієнко більше ніж півстоліття тому. Проте до москалів ця аксіома і досі не дійшла. Їхня ставка на підлу брехню і грубу силу породжує лише іще більшу силу на спротив, ненависть до фашистів і огиду. Приклади не людської сьогоднішньої поведінки ординців навів у вечірньому дописі голова Дніпропетровської області Іван Огієнко.
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 260 доба добігає кінця.
Стисло щодо ситуації в області.
🔺Неспокійно було у Нікопольщині: вдень російські окупаційні війська вдарили по Червоногригорівській громаді з РСЗВ. Люди не постраждали.
🔺В Широківській громаді, що у Криворізькому районі, на подвір’ї приватного будинку виявлено вирву, орієнтовно – від реактивної системи залпового вогню «Смерч».
🔺Піротехніки Дніпропетровщини знищили в регіоні 46 вибухонебезпечних предметів, з них одна одиниця – бойова частина ракети, яка напередодні вибухнула у передмісті Кривого Рогу.
Як стало відомо сьогодні, це була ракета С-300. Окупанти спробували піти шляхом такого ж терору, який чинили у Миколаєві: переробили ракету ППО «земля-повітря» і використали її, як «земля-земля». Це негативно впливає на точність ракети, проте її потужність все рівно не зменшується. Але такі «махінації» з ракетами росіянам не допоможуть. Окупанти все рівно програють.
За кожним злочином, скоєним військовими рф в Україні, стоїть конкретне прізвище. Кожен окупант, який віддає чи виконує злочинні накази, буде покараний. Справедливість є. І історія має тому підтвердження.
Зараз чекаємо на хороші новини з Херсонщини. Вони обов‘язково будуть. ЗСУ звільнять всі тимчасово окуповані російськими нелюдами території. Все буде Україна.
Слава нашим захисникам!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ