Вдень московити атакували Марганецьку громаду та Нікополь

Григорій Давиденко 29.11.2023 544
 
Немає опису світлини.
говоримо, що Україна стане членом у тривалій перспективі, але ми не можемо привести її в НАТО, поки триває ця війна. Це є стимулом для Путіна продовжувати війну. Я дійсно думаю, що прийшов час для нас зробити прямо протилежне послання, - що Україна стане членом НАТО якнайшвидше

Джерело: https://gazeta-fp.com.ua/news/yak-tilki-ukrajina-vstupit-v-nato-vidrazu-skinchitsya-j-vijna
© gazeta-fp.com.ua
    Вкрай слушну думку висловив колишній спецпредставник уряду США в Україні Курт Волкер: слід негайно запросити Україну до НАТО, тоді в путлєра одразу відпаде охота воювати. Хоча один із нащадків лаптєногої орди в кремлі і заявив сьогодні, що вони буцімто "до війни з НАТО готові". Та то сказано для внутрішньої, зазомбованої аудиторії.
    Певно ж, від вислову Волкера і треба вести політику, інакше московити ще творитимуть свої чорні справи. Чекати нічого не слід, це тільки під'юджує агресора. Про свіжі воєнні злочини рф у Придніпров'ї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.
За день ворог 4 рази атакував Нікопольський район. Випустив з десяток артилерійських снарядів по Марганецькій громаді та застосував 3 дрони-камікадзе по Нікополю.
У місті пошкоджений приватний будинок. На щастя, люди не постраждали.
▪️В інших громадах області - без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ