Вдень московити атакували Нікополь, Мирівську та Зеленодольську громади

За матеріалами інтернет-видань 01.01.2024 393
На зображенні може бути: текст

   Союзні країни "Рамштайну" мають тверду волю підтримувати Україну у війні з "божевільною бензоколонкою" до повної перемоги. У своєму Новорічному привітанні прем’єр-міністр Фінляндії Петтері Орпо згадав Україну, заявивши про продовження підтримки з боку його держави. Про це йдеться на сайті Державної ради Фінляндії.

   "Жорстока загарбницька війна росії триває майже два роки. Війна остаточно змінила безпекову ситуацію в Європі. Українці мужньо борються за свою державу, всю Європу та західні цінності. Підтримка України фінами та Фінляндією залишається сильною. Наші національні рішення, такі як збільшення потужностей виробництва важких боєприпасів, дозволяють довгостроково підтримувати Україну", - сказав прем'єр.

    Саме таких заяв і конкретних дій потребує сьогодні наша держава, аби охолодити запал агресивних московитів. Вони у Січеславщині вдень 1 січня дали всім на розум, що "випрошують" іще більшої військової допомоги ЗСУ від наших союзників. Деталі денних розбоїв орди навів у дописі очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:

  - Сім дронів-камікадзе спрямував ворог на Нікопольщину. Накривав артилерійським вогнем. Бив по райцентру та Мирівській громаді.
▪️Атакували окупанти і Криворіжжя. Вчинили артобстріл Зеленодольської громади. Пошкоджені лінії електропередач та інтернет-зв'язку. Тривають відновлювальні роботи.
Головне, що цього разу – без втрат. Люди цілі.
  Мирної ночі і Нового року.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ