Вдень окупанти обстріляли Зеленодольську та Великомихайлівську громади

За матеріалами інтернет-видань 02.09.2022 368
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
           Про денні воєнні злочини військ держави-терориста рф повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
      - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 191 доба добігає кінця.
Ворог вчергове перевіряє нас на міцність. Сьогодні російські окупаційні війська завдали удару по Криворізькому та Синельниківському районах.
🔺Під пострілами ворога опинилось с. Велика Костромка. Там пошкоджено житловий будинок та лінія електропередач. Потерпілих серед мирного населення немає.
🔺У Великомихайлівській громаді через обстріли сталася пожежа у лісі. Вигоріло 4 гектари території. На місці виявлено 30 вирв та уламки боєприпасу. Нині займання ліквідоване, люди не постраждали.
🔺Обстрілів в інших районах Дніпропетровщини сьогодні не зафіксовано. Ситуація на кордонах Дніпропетровщини - під повним контролем Збройних сил України.
🔺Дякую за сумлінну роботу працівникам ДСНС в області. Протягом тижня вони здійснили 28 виїздів та знищили 105 боєприпасів.
🔺Радіаційний фон в області - в межах норми як сьогодні, так і весь час.
🔺 Щодо ВПО - на початку тижня на Дніпропетровщині перебувало 319 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Нині - 324 тисячі. Із них 76.9 тисяч - діти. Найбільше ВПО проживає у Дніпрі, Кривому Розі та Кам‘янському.
🔺Хочу подякувати працівникам управління СБУ в Дніпропетровській області. Вони викрили та затримали зрадницю, яка передавала спецслужбам рф координати позицій ЗСУ. 31-річна мешканка Дніпропетровщини оманою випитувала дані розташування наших Збройних сил у свого чоловіка військослужбовця й надавала їх ворогові. Нині жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.
Наголошую, покарання дістане кожен коригувальник вогню!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ