Вдень орда 13 разів атакувала Нікопольщину, поранила чоловіка

Григорій Давиденко 23.12.2023 327
На зображенні може бути: автомобіль
 
   "Черговий обстріл Нікопольщини. І так 16 місяців поспіль. Люди готуються до свят, а Нікопольщина виживає під обстрілами... Мешканці чекають захисту, люди хочуть жити!". Це розпачливі, вимогливі коментарі в соцмережах місцевої жительки Ірини Прокопченко, до щоденної статистики обласної влади терору московитів.
   І ще обурені коментарі: "А в Нікополі навіть в магазин страшно вийти. Та рятуйте людей!!! Скільки можна?? Чи знову не на часі, головне - ялинки?"
   Вочевидь, давно слід не лише статистику злочинів вести, для цього є органи правопорядку. Пора робити конкретні справи, аби обстрілів Нікопольщини не стало. Найпростіше - застосувати проти задніпровської орди ті ж ударні дрони. Якщо в обласної влади не вистачає на них грошей, треба звернутися до людей, міст-побратимів тощо.
   А підстави для дій обласної влади є і сьогодні. Про нові воєнні злочини москалів сповістив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 18:30.
‼️ 1️⃣3️⃣ атак за день. Ворог знову тероризував Нікопольщину. Застосували 9 дронів-камікадзе та випустили близько півтора десятки артилерійських снарядів. Били по Нікополю, Покровській та Марганецькій громаді.
🔻Поранено 49-річного чоловіка в одному з сіл Марганецької громади. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості.
▪️Внаслідок атак по району було пошкоджено 2 підприємства, адмінбудівля, 4 вантажівки та легкове авто, багатоповерхівка, 9 приватних будинків, господарські споруди, гаражі, лінії електропередачі, газогін, парник та паркани.
▪️В інших громадах області субота минула без обстрілів.
Усім тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ