Вдень орда 23 рази атакувала Нікопольщину, поранила 17-річну дівчину

Григорій Давиденко 14.06.2024 401
Вдень орда 23 рази атакувала Нікопольщину, поранила 17-річну дівчину
     Наші союзники прагнуть зупинити заболотного гада, що творить отакі, як на фото, терористичні атаки. Нідерланди надають Україні дозвіл на використання своїх винищувачів F-16 для ударів по військових цілях на території росії, за умови дотримання норм міжнародного гуманітарного права. Про це в інтерв'ю "Суспільному" заявила міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонґрен.
   Саме така рішучість, помножена на дії, і є надійним бар'єром для нацистської ерефії. Поки ж вона, на жаль, ще підвищує градус напруги на прифронтових територіях. Про це увечері повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Ворог знову тероризує мирних мешканців Нікопольщини.
Через удар дроном постраждала 17-річна дівчина. Її госпіталізували у стані середньої тяжкості до хірургічного відділення.
▪️Загалом по району за день було 2️⃣3️⃣ атаки. Окупанти били артилерією і дронами-камікадзе по райцентру, Мирівській, Покровській, Червоногригорівській та Марганецькій громадам.
   Пошкоджений магазин, підприємство, інфраструктурний обʼєкт, 3 приватні будинки, вантажівки, легкові авто й мікроавтобус.
▪️За уточненою інформацією від ранкового артобстрілу у Марганецькій громаді сталася пожежа. Пошкоджено 4 приватні оселі, господарські споруди, трактор, мотоцикл, причіп та ангар для зерна, лінії електропередачі й газогін.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ