Упродовж дня орда атакувала Нікопольщину, пошкодила підприємство і приватну оселю

Григорій Давиденко 05.09.2024 95
Упродовж дня орда атакувала Нікопольщину, пошкодила підприємство і приватну оселю
    Чому я організовую антивоєнні мітинги? Бо я патріот своєї країни, бо я проти війни. Я не хочу, щоб приходив до нас сюди, до москви, Ярослава, Нижнього Новгорода вантаж 200. Щоб наші матері, дружини та діти плакали — я не хочу цього. Вважаю, що ми не маємо права проти дружньої країни - України - так поводитися. Це – підлість, це – нахабство. Це на шкоду росії!
   Ці правдиві слова сказані на антивоєнному мітингу в березні 2014-го опозиціонером Борисом Нємцовим. На жаль, протести проти загарбницької війни в рф після показового вбивства Нємцова в 2015-му не змінили суспільну думку, не усунули кривавого диктатора путіна від влади. 
  Тепер терористична держава рф відверто демонструє свою середньовічну, варварську "політику". Свіжа інформація Дніпро ОВА це підтверджує.
"Артобстріли, удари дронами та скидання боєприпасів з БпЛА. Ворог гатив по Нікопольщині упродовж дня.
   У райцентрі пошкодження є на одному з підприємств. Понівечені 2 приватні оселі, в одній з яких виникло займання. Побиті авто, господарська споруда та лінії електропередач.
   Неспокійно було також у Марганецькій та Мирівській громадах. Там зачепило інфраструктуру. Сталося дві пожежі. Горіли оселя місцевих та суха трава. Вогонь надзвичайники приборкали. Потрощена й машина.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ