Орда атакувала Зеленодольську громаду і Нікопольщину, постраждали 8 людей

Григорій Давиденко 28.07.2024 95
Орда атакувала Зеленодольську громаду і Нікопольщину, постраждали 8 людей
   Ми повинні звикнути до того, що Україна має використовувати всі засоби, щоб виграти цю війну, і це також означає різні удари. Фіни мусять звикнути до наближення війни до наших кордонів.
   Так заявив ЗМІ президент Фінляндії Александр Стубб після удару українських дронів по російському аеродрому Оленья в Мурманській області, який знаходиться ближче ніж 200 км до кордону Фінляндії. Такі удари вкрай необхідні, адже московія не припиняє війну з цивільним населенням України. Увечері про це у Придніпров'ї сповістив голова облради Микола Лукашук:
 - Ворог не припиняє терор мирного населення Нікопольщини. Вранці у райцентрі через артобстріл постраждали 8️⃣ людей. Серед них - 2 дитини, 1-річна дівчинка та 10-річна. Також постраждали троє чоловіків та стільки ж жінок, віком від 22 до 75 років.
▪️Загалом по району було більше десятка атак. Окупанти били дронами-камікадзе й артилерією по Нікополю, Покровській, Мирівській та Марганецькій громадах.
Пошкоджені 13 багатоповерхівок, знищені автівка і 3 мікроавтобуси, зачепило хлібний кіоск, адміністративну будівлю, приватне підприємство, інфраструктуру, 2 авто, лінії електропередачі та газогони.
▪️Зеленодольську громаду, що на Криворіжжі, ворог атакував безпілотниками. Пошкоджена АЗС. Сталося займання у гаражі та покинутій оселі.
Вогонь надзвичайники приборкали. Головне - минулося без постраждалих.
▪️В інших громадах області день минув спокійно.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ