Вдень орда обстріляла Великомихайлівську громаду та Нікополь, постраждала 81-річна жінка

Григорій Давиденко 01.09.2023 293
Немає опису світлини.
  Масштабні воєнні злочини рашистів під час війни в Україні нарешті засуджені і спортивною спільнотою світу. Щойно Міжнародний олімпійський комітет і Олімпійська рада Азії (OРA) повідомили про недопуск атлетів з росії та білорусі до участі в Азійських іграх. Відтак російські та білоруські спортсмени не візьмуть участь в Азійських іграх 2023 року - навіть під нейтральним статусом, як було раніше.
   Так жителі рф швидше втямлять, яке всепланетне зло чинять їхні війська на окупованих і суміжних з ними Українських землях. Для громадян країни-терориста скрізь у світі повинні бути зачинені усі двері, як для небезпечних військових злочинців.
   Тим паче, що війська рф продовжують вести бойові дії проти мирного населення, що категорично заборонено Женевськими конвенціями. Про це повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Удень ворог атакував Синельниківський та Нікопольський райони з артилерії.
▪️Постраждала мешканка Нікополя. 81-річну жінку рятувальники дістали із заблокованого будинку. На щастя, травми не важкі, їй надали усю необхідну допомогу, лікуватиметься амбулаторно.
Внаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено 15 житлових будинків, 11 господарських споруд, легковий автомобіль, півтора десятки сонячних панелей, 4 лінії електропередачі та газопровід.
▪️З ранку і упродовж дня чотири рази російські окупанти обстріляли села Великомихайлівської громади Синельниківського району.
Пошкоджено 3 приватних житлових будинки та електромережі.
Без електропостачання залишилися 6 населених пунктів громади, але енергетики все відновили.
▪️В інших громадах області обстрілів не зафіксовано.
Мирної ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ