Вдень ординці били по Нікопольщині, в райцентрі постраждали двоє людей

Григорій Давиденко 14.07.2024 273
Вдень ординці били по Нікопольщині, в райцентрі постраждали двоє людей
    Після саміту НАТО у Вашингтоні президент Латвії Едгарс Рінкевичс в інтерв'ю ЗМІ наголосив, що для швидкого відбиття агресії рф для Українського народу у війні варто зробити 4 кроки: "Це надання Україні усієї необхідної зброї. По-друге – зняття будь-яких обмежень на її використання. Третім кроком є накладення подальших санкцій на росію та білорусь із боку союзників України. Четвертим кроком є юридичні обов’язки щодо України, що стосується злочину агресії тощо".
   Певно ж, зволікання з цими "ліками" для агресора надто дорого коштує. У Січеславщині сьогодні орда знову поранила людей, пошкодила чимало майна. Деталі повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Двоє постраждалих у Нікополі. Через ворожий обстріл жінка 69 років наступила на обірвану лінію електропередачі. Її госпіталізували у важкому стані. Також поранений 70-річний чоловік, він також - у лікарні, у стані середньої тяжкості.
▪️Сьогодні ворог бив по райцентру, Червоногригорівській, Покровській та Марганецькій громадах. Атакували артилерією та дронами-камікадзе.
   Сталося кілька пожеж, пошкоджена агрофірма, промислове підприємство, 13 приватних будинків, господарські споруди. Знищене авто і 2 гаражі, пошкоджені ще 18 гаражів, 23 автівки та 2 мікроавтобуси, лінії електропередачі.
▪️В інших громадах області день минув спокійно.
🔴Зараз в області оголошена повітряна тривога. Будьте у безпечному місці!
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ