Вдень ординці обстріляли Нікополь

Григорій Давиденко 01.08.2023 334
МОК відреагував на дискваліфікацію української фехтувальниці Ольги Харлан
    Ольга Харлан
    Світ досі не усвідомлює, як підло і вкрай жорстоко веде терористична ерефія свою велику загарбницьку війну проти України. Якраз 27 липня українська шаблістка Ольга Харлан перемогла "нейтральну" росіянку анну смирнову у першому раунді чемпіонату світу. Після поєдинку українка запропонувала суперниці стукнутись шаблями, аби дотриматись заведеного ритуалу привітань з перемогою.
   Але та відмовилася, наполягаючи на рукотисканні. В інших поєдинках траплялися відмови від подачі руки, і ніхто у МФФ на це не реагував. Проте смирнова майже годину стовбичила на доріжці, та Харлан абсолютно законно не подала їй руки. Бо і на податки смирнової, та і всіх "нейтральних" московитів ерефія клепає своє залізяччя і шле його в Україну. Через показову демонстрацію "принципів" росіянкою Міжнародна федерація фехтування дискваліфікувала українську спортсменку...
   Отак світ "бачить" нашу війну. Міжнародний олімпійський комітет закликав міжнародні федерації проявляти в таких питаннях "більше делікатності". Але закрити перед рашистськими спортсменами двері усіх мсіжнародних змагань досі не наважується. "Нейтральний" спортсмен може брати участь у них, та лише за умови попереднього і публічного засудження військових дій терористичної рф!
   А терористичну "пропозицію" рф чути щодня. Вона постійно в повітрі, як і його "нейтральні" спортсмени на доріжках. Учора був ракетний удар по Кривому Рогу, з шістьма загиблими мирними громадянами, сімдесят п'ять поранених. Увечері голова облради Микола Лукашук повідомив про сьогоднішні воєнні злочини ординців:
  - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:52.
Ворог за день обстріляв Нікополь з важкої артилерії.
Обійшлося без жертв та постраждалих.
Рятувальники з’ясовують наслідки обстрілу.
Мирної ночі🇺🇦.
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ