Вдень ординці обстріляли Нікопольщину і Покровську громаду

Григорій Давиденко 03.12.2022 366
Немає опису світлини.
    Щодня Збройні сили України поступово витісняють нерозумних посланців лаптєстану, що нахабно ввірвалися в Україну. Дають їм палимона, як кажуть в народі. Проте кремль не завершує явно безглузду війну, і демократичний світ ніяким Богом не допроситься його про це. Бо там, як роками стверджує директор Інституту росії Володимир Огризко, розуміють лише мову сили. А коли та сила за 9 місяців кривавої бійні ще не достатня, то продовжуються терористичні дії, як сьогодні в Січеславщині. Про них повідомив голова облради Микола Лукашук:
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 283 доба добігає кінця.
Терор Нікопольщини триває. Стисло інформую про безпекову ситуацію.
🔺Протягом дня окупаційні війська рф декілька разів обстріляли Нікопольський район, випустивши по ньому понад 30 снарядів з важкої артилерії і РСЗВ.
Вдень і ввечері били по самому Нікополю. Окрім цього, атакували Покровську громаду. Попередньо, ніхто не постраждав. Наслідки щодо пошкоджень уточнюються.
🔺Попри часті сигнали тривоги сьогодні, більше ворожих обстрілів в області не зафіксовано. Наразі ситуація в громадах контрольована.
Попереду складна зима. Окупанти хочуть залишити нас без світла і тепла, тим самим зламати наш спротив. Зараз всі зусилля направлені на те, щоб цього не сталося. Так, важко. Але ми вже вистояли дев‘ять місяців повномасштабної війни. Вистоїмо і зиму.
Віримо в ЗСУ, в Президента, допомагаємо нашим захисникам. Все буде Україна 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ