Вдень рашисти били по Нікопольському і Покровському районах, постраждав чоловік

Григорій Давиденко 17.09.2022 360
  Поліція фіксує руйнування у Марганці внаслідок обстрілів
    "Біснувата бензоколонка", як звуть рф за її постійну, ступеневу агресію до всіх сусідів, і сьогодні вчергове стріляла у своє майбутнє. Вона його просто нищить власними руками. Бо віділлються їй українські сльози за все те величезне горе, що чинить на нашій, ще не скрізь своїй, землі. До слова, московія грізна і підступна, та не до всіх сусідів. Перед потужною Турцією вона стоїть на півзігнутих. А перед Китаєм, за Шевченком, "ходить ходором, і задком, і передком перед паном Хведірком".
    Про нові порушення законів і звичаїв війни російськими фашистами з терористичної рф повідомив увечері голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 206 доба добігає кінця.
Країна-терорист продовжує вести війну проти мирного населення. Сьогодні вдень російські окупаційні війська обстріляли два райони Дніпропетровщини.
🔺Ворог гатив зі ствольної артилерії по Марганецькій громаді. Там зруйновано 10 приватних житлових будинків, 6 господарчих споруд, дві автівки, газопровід та лінія електропередач. Люди не постраждали.
Через обстріли частина м. Марганець залишилась без світла. Ремонтні бригади ДТЕКу та комунальних служб відпрацювали злагоджено. Електропостачання в місті вже відновлене, ще в частині Марганецької громади буде поновлене найближчим часом.
🔺Надвечір був обстріл у Покровській громаді Синельниківського району. Масштаби руйнувань з’ясовуються. Попередньо, один чоловік постраждав.
🔺В інших районах Дніпропетровщини - тихо. Кордони області повністю контролюються нашими Збройними силами України.
🔺За данними ДСНС, радіаційний фон - в нормі. На завтра очікується туман (жовтий рівень небезпеки), тож всіх водіїв прошу бути дуже уважними на дорогах.
Дякуємо Збройним силам України за щоденну боротьбу, за кожен наш мирний день.
Слава Україні 🇺🇦
Мирної ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ