Вдень рашисти били по Нікопольщині, завдали руйнувань

Григорій Давиденко 24.08.2024 102
Вдень рашисти  били по Нікопольщині, завдали руйнувань

   У День Незалежності України ми приєднуємося до святкування спільних цінностей, які Український народ відважно захищає кожного дня: незалежність, суверенітет і свободу. Ми й надалі підтримуватимемо Україну в її боротьбі за свободу проти російської агресії.

    Про це заявила лідер президентських перегонів, віце-президентка США Камала Гарріс в соцмережах. Певно ж, ми дякуємо за підтримку основному гаранту нашої безпеки за Будапештським меморандумом, лише б допомога була більш адекватною загрозам зарозумілих нащадків лаптєногих.

   Вдень ординці в Січеславщині звично ігнорували Женевські конвенції 1949 року про ставлення до цивільного населення під час війни, повідомив голова облради Микола Лукашук:

   .- Упродовж дня ворог не залишав у спокої Нікопольщину. Гатили по району з артилерії, дронами-камікадзе й скидали боєприпаси із безпілотників.      

▪️Цілили по Нікополю, Покровській, Мирівській та Червоногригорівській громадах.
Сталося кілька пожеж, пошкоджені багатоповерхівки, амбулаторія, приватне підприємство, декілька приватних осель, господарських та нежитлових споруд, інфраструктура, автомобіль, газогін та лінія електропередачі.
   На щастя, обійшлося без постраждалих.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ