Вдень рашисти біля двох десятків разів атакували Нікопольщину

Григорій Давиденко 30.05.2024 378
Немає опису світлини.
  
   Захистіть Нікопольщину! Два роки щоденні обстріли, два роки люди потребують захисту. Я впевнена, що завтра нічого не зміниться, Нікопольщину будуть обстрілювати. Захистіть Нікопольщину, а не просто фіксуйте обстріли та загиблих!
   Таке звернення до обласної ВА залишила на її сторінці жителька району Ірина Прокопченко. Таких звернень-наказів учора, в трагічний для міста день, було чимало. Люди не хочуть кидати свій рідний батьківський край, вони терпляче переживають щоденні обстріли російських фашистів і прохають лише одного - зупинити воєнні злочини орди!
   Вочевидь, ці звернення не лише до нашої ОВА, яка чомусь і тепер хронічно і щедро "намазує" в тендерних закупівлях, а і до найвищого керівництва держави, до ООН, Червоного Хреста, організаторів Олімпіади, гарантів нашої безпеки за Будапештським меморандумом. Коли припиниться державний терор рф мирних жителів?
   Сьогодні він також зафіксований, деталі повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
▪️Атаки по Нікопольщині не припиняються. За день по району окупанти вдарили майже два десятки разів.
Били дронами-камікадзе й артилерією по райцентру, Покровській, Мирівській, Червоногригорівській та Марганецькій громадам.
Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, сталася пожежа на підприємстві, її оперативно ліквідували. Зачепило 4 вантажівки, інфраструктурний обʼєкт, газогін та лінії електропередачі.
▫️Головне, що люди неушкоджені!
▪️В інших громадах області день минув спокійно.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ