Вдень рашисти два десятки разів атакували Нікопольщину, поранили 51-річного чоловіка

Григорій Давиденко 23.09.2024 263
Вдень рашисти два десятки разів атакували Нікопольщину, поранили 51-річного чоловіка
    Найкраще загрозу від війни рф в Україні розуміють не надто великі, але найвідданіші наші союзники. Прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен заявила ЗМІ про те, що союзники України мають припинити вагатися, допомагаючи країні у відсічі, та дозволити використовувати надану зброю для ударів по території рф. Адже найважливішою червоною лінією, яку перетнув путін, було військове вторгнення до України.
    Дійсно, будь-які розмови про "червоні лінії" між союзниками - то підтанцьовка путіну. А його війська не мають ніяких ліній, вони воюють і з мирним населенням. Щойно Дніпро ОВА навела такі факти у Придніпров'ї.
   "Після тихої ночі ворог увесь день атакував Нікопольщину. Два десятки разів дронами-камікадзе. Били й важкою артилерією. Цілили по райцентру, Марганецькій, Мирівській та Покровській громадах.
   У Нікополі постраждав 51-річний чоловік. З рваними ранами обличчя він госпіталізований до лікарні. Стан потерпілого середньої тяжкості.
   В районі пошкоджена інфраструктура. Сталося декілька пожеж. Горіли приватні будинки, навіс, гараж. Всього понівечені понад десять приватних осель, садовий будинок, п’ять господарських споруд, декілька парників. А ще – чотири легкові автомобілі, два газогони і три лінії електропередач. Побитий і автогрейдер".
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ