Вдень рашисти неодноразово обстріляли Червоногригорівську громаду

Григорій Давиденко 06.10.2022 372

На зображенні може бути: 8 людей та люди стоять

"росія — найбільш паскудна, до блювоти бридка країна у всій світовій історії. Методом селекції там вивели жахливих моральних виродків, у яких саме поняття Добра і Зла вивернуте навиворіт. Всю свою історію ця нація борсається в лайні і при цьому бажає потопити в ньому увесь світ".  Так про свою батьківщину висловився відомий російський філософ і письменник Іван Ільїн. І сьогодні ми бачимо по діях окупантів рф, що теперішні виродки-загарбники абсолютно відповідають цій влучній характеристиці. Увечері про нові воєнні злочини нелюдів із заболоття повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук: 

        - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 225 доба добігає кінця.
Стисло про сьогоднішній день.
🔺Червоногригорівська громада, що у Нікопольському районі, кілька разів зазнала ворожих обстрілів. Наразі інформація щодо руйнувань уточнюється. Попередньо – без постраждалих.
В Нікопольській громаді вже чотири години поспіль триває повітряна тривога. росіяни продовжують свій терор, тому прошу всіх мешканців бути обережними і дотримуватися правил безпеки.
🔺Щодо інших районів області – день без надзвичайних ситуацій.
Сьогодні піротехнічними розрахунками Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області на території Дніпропетровщини було знищено два вибухонебезпечні предмети. Всього ж від початку повномасштабної війни в регіоні знешкоджено майже 5 тисяч боєприпасів.
Нині рятувальники нашої області вже працюють на Херсонщині. Обстежують лінії електропередач, щоб робота з відновлення електропостачання в деокупованих населених пунктах була безпечною. Також сьогодні на звільнених від російських окупантів територіях піротехніки знешкодили 161 боєприпас. Дякую рятувальникам за роботу. Ваш внесок в спільну Перемогу – неоціненний 🤝
Закінчується 28-й тиждень повномасштабної війни. Боротьба триває і Україна переможе.
Нехай вечір і ніч будуть мирними.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ