Вдень рашисти обстріляли Криворізький район, поранена жінка

Григорій Давиденко 22.08.2022 470
Немає опису світлини.
           Од чорта отхристишся, а від москаля не відмолишся, каже народна приказка. Зграї московитських орд і сьогодні порушили спокій південних країв Січеславщини. Що ж, росія і так вже світовий лідер за накладеними на неї санкціями, число яких наближається до шести тисяч. Певно ж, будуть іще, і за обстріли мирного населення, тепер готується восьмий пакет санкцій. У вечірньому дописі голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук назвав нові злочини військ терористичної рф у краї:
     - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 180 доба добігає кінця.
🔺Вдень російські окупаційні війська з «Ураганів» вдарили по Зеленодольській громаді.
Внаслідок обстрілу осколкове поранення отримала 61-річна жінка, її шпиталізували в стані середньої тяжкості.
Два касетні боєприпаси впали у двір домогосподарства, там пошкоджено дві господарчі споруди.
Окрім цього, надвечір ворог обстріляв прикордонні території Широківської громади, з «Ураганів» вдарили і по Великій Костромці. Жертв, руйнувань немає.
🔺В інших районах Дніпропетровщини протягом дня все було спокійно. Ситуація на кордонах області – під повним контролем ЗСУ.
‼️ Друзі, знову нагадую вам про правила безпеки напередодні наших державних свят. Завтра ми відзначатимемо День Державного Прапора, післязавтра – День Незалежності. В окупантів немає нічого святого, як відомо, символізм має для них велике значення. Не виключено, що ці нелюди активізуються.
Область надійно укріплена, оборона продовжує посилюватися. Але загроза ракетних обстрілів існує. Це війна, маємо бути готові до всього. І хоча наші сили ППО працюють відмінно – ніколи не знаєш, що в головах у терористів.
Тому, будь ласка, під час сигналу повітряної тривоги будьте в укритті, або користуйтеся правилом двох стін. В жодному разі не підходьте до вікон!
🇺🇦 Попереду ще багато роботи, але ми обов’язково впораємось з усіма випробуваннями і переможемо. Всі зусилля, докладені кожним українцем до спільної справи, не були і ніколи не будуть даремними.
Пам‘ятайте, що ми ще на один день ближче до Перемоги.
Слава Україні та її захисникам!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ