Вдень рашисти обстріляли Мирівську та Марганецьку громади

Григорій Давиденко 13.11.2022 692
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
       Як відомо з ранкової інформації "Фермера Придніпров'я", в ніч на 13 листопада Нікополь зазнав сильних руйнувань артилерією рашистів. Через це міський голова Нікополя Олександр Саюк сьогодні вранці звернувся до земляків із закликом:
      -  Шановні нікопольці! Тринадцяте листопада, неділя закінчується. Сьогодні, після нічних обстрілів, у нас дуже багато роботи. Багато пошкоджених житлових будинків. Тому ми продовжуємо усувати наслідки обстрілів, допомагаємо нікопольцям. Якщо у вас є можливість допомогти один одному, робімо це. Слідкуйте за офіційними каналами у телеграм, вайбер, не ігноруйте сирени.
      Вдень ситуація в Нікополі була спокійною. Але терористичні "претензії" армії найганебнішої держави світу торкнулися Мирівської та Марганецької громад краю. Про деталі нових воєнних злочинів ординських військ повідомив увечері голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
   -  Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 263 доба добігає кінця.
Чим гірше у окупантів йдуть справи на фронті, тим сильніший терор вони влаштовують цивільним людям. Вдень армія рф знову вдарила по Нікопольському району.
Під ворожий вогонь потрапили Мирівська й Марганецька громади. На щастя – без постраждалих. Серйозних руйнувань немає.
Інші райони Дніпропетровщини ворожих атак упродовж дня не зазнали.
Український прапор поступово повертається у звільнені від російських окупантів населені пункти нашої держави. Нині ми – ще на один день ближче до тієї миті, коли синьо-жовтий стяг майорітиме в кожному куточку України. На своєму місці.
Віримо в ЗСУ, в Президента і продовжуємо допомагати українським захисникам.
Переможемо 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ