Вдень російські варвари тричі гатили по Зеленодольській громаді

Григорій Давиденко 27.09.2022 464
Немає опису світлини.
   Давно доведено історією: імперії приречені на розпад, бо їх роздирають внутрішні суперечності. російська вирішила переключити увагу з них на нові загарбання військовим шляхом. Ще й робить це у терористичний спосіб, намарне пнучися залякати Україну і демократичний світ. Увечері про нові воєнні злочини варварів із московського каганату, що від внутрішньої напруги скоро трісне по своїх стломіць утримуваних швах, повідомив голова Дніпроапетровської обласної ради Микола Лукашук:
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 216 доба добігає кінця.
Не минає і дня, щоб ворог не обстріляв територію Дніпропетровщини.
🔺Сьогодні під ударом знову опинилося Криворіжжя: окупанти протягом дня тричі гатили по Зеленодольській громаді. Били з «Ураганів» та ствольної артилерії.
У Великій Костромці пошкоджено два житлові будинки і легкову автівку. Також – приміщення одного з підприємств. На щастя, без постраждалих.
🔺В інших районах області день був тихим. В межах норми на Дніпропетровщині залишається і радіаційний фон.
Хочу звернутися до всіх мешканців нашої області: будь ласка, зберігайте пильність і дотримуйтеся інформаційної гігієни. Фільтруйте все, що читаєте в мережі. Пам‘ятайте, що ворог ні на хвилину ну припиняє вести інформаційну війну, мета якої – паніка і страх.
Наші військові – найкращі. І зроблять все, аби звільнити державу від окупантів. Покладаємося на українських захисників, віримо в Президента і виборюємо Перемогу разом. Україна – нездоланна.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ