Вдень у Павлоградщині і Нікополі від атак орди загинула людина, 9 постраждалих

Григорій Давиденко 08.12.2023 465
Немає опису світлини.

   Терористична політика ерефії добре видима нашим європейським союзникам. Сьогодні парламент Болгарії на засіданні подолав вето президента Румена Радева на угоду про постачання бронетранспортерів Україні. Про це інформувала "Європейська правда" з посиланням на БТА.

  Чим швидше країни "Рамштайну" нададуть нам необхідну зброю і літаки, тим скоріше нащадки лаптєногих допетрають, де саме їхня "родіна-уродіна". А поки вони вчинили сьогодні резонансні воєнні злочини в чужій державі, про що повідомив увечері голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.
❗️Сьогодні ворог вдарив по області ракетами і тричі обстріляв Нікополь з артилерії.
▪️Внаслідок ракетного удару по Павлоградському району загинула одна особа. Поранення отримали 8 чоловік, від 32 до 66 років.
Пошкоджено навчальний заклад, виробничі будівлі, 17 приватних будинків, 5 дачних будинків, 9 господарчих споруд, храм, лінії електропередачі, газогони та легковий автомобіль.
▪️У Нікополі також постраждала місцева мешканка. 86-річна жінка була госпіталізована у стані середньої тяжкості.
Пошкоджено промислове підприємство, 9 приватних будинків, 8 господарчих споруд, трактор, паркани, газогони та лінія електропередачі.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
   Ворог не припиняє тероризувати мирне населення. Мої щирі співчуття рідним загиблого. Не забудемо і не пробачимо. За всі воєнні злочини, скоєні проти України, буде справедлива відплата.
Усім тихої ночі🇺🇦.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ