Вдень ворог обстріляв Нікопольський та Криворізький райони

Григорій Давиденко 27.08.2022 276
На зображенні може бути: на відкритому повітрі та цегляна стіна
      Нові воєнні злочини від дії військ терористичної рф сталися сьогодні в південних краях Січеславщини. Ворог так показує нам свою дурноверху "велич", якої сахається та обмежує санкціями вже майже увесь демократичний світ. Про обставини злодіянь загарбників повідомив голова обласної ради Микола Лукашук: 
     - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 185 доба добігає кінця.
🔺По Нікополю сьогодні завдали ракетного удару.
Окупанти випустили дві ракети «земля-повітря». Зачепило адмінбудівлю, дві багатоповерхівки. Окрім цього, сталася пожежа на відкритій території.
Внаслідок обстрілу постраждалих немає.
Також зі ствольної артилерії ворог вдарив по Марганецькій громаді. Люди не постраждали. Є пошкодження двох десятків будівель та лінії електропередач.
☝🏻Маємо хороші новини: в небі над Томаківською громадою сьогодні наші військові збили безпілотник росіян. Ще одна пташка доліталася, бо, як кажуть у нас в Україні, – нічого шастать і розвідувати. Дякую нашим силам ППО за роботу!
🔺У Криворізькому районі окупанти вдарили по прикордонних територіях Зеленодольської та Апостолівської громад. Без жертв, без руйнувань.
🔺В інших районах Дніпропетровщини ворожих атак не зафіксовано. Ситуація на кордонах області повністю контрольована Збройними силами України. Критична інфраструктура в регіоні функціонує безперебійно. Штаб оборони області, обласна військова адміністрація, органи місцевого самоврядування, СБУ, Нацполіція, ДСНС – всі працюють на Перемогу 🇺🇦
Ми обов‘язково подолаємо ворога. Вистоїмо попри всі жахи, які принесли окупанти.
Дякую за службу нашим хлопцям та дівчатам із ЗСУ! Покладаємося на українських захисників, віримо в Президента і робимо все для того, щоби наша держава якнайшвидше перемогла.
Мирних вечора і ночі, Дніпропетровщино.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ