«Навіщо нам депутати, яким плювати на українських військовополонених»?

За матеріалами інтернет-видань 27.08.2022 593
Герої оборони Маріуполя: начштабу полку «Азов» Богдан Кротевич — ІА «Вчасно»
          Заступник командира полку «Азов», начальник штабу полку Богдан Кротевич, позивний "Тавр" вже три місяці не виходить на зв'язок із родиною. Проте у Верховній Раді і у справі визволення військовополонених превалює... політичний підхід. Про це в інтерв'ю розповіла  сестра начштаба Сандра Кротевич:
       "Я давним-давно нейтральна до політики, але мене днями дещо дуже сильно обурило. Була ініціятива від «Європейської солідарності» стосовно того, щоби поставити у порядок денний, проголосувати та звернутися до країн ЕС, країн НАТО та міжнародних організацій стосовно Оленівки та хлопців, які у полоні. Рада навіть не проголосувала за те, щоби поставити це у порядок денний. Мене це дуже сильно обурило і дуже багато кого з родичів це обурило, тому що ми постійно їх просимо нарешті зробити це звернення.
       Але народним депутатам це виявилось не потрібним. Відповідно, в мене до них два питання. По-перше – навіщо нам депутати, яким плювати на українських військовополонених?
По-друге, як ми можемо вимагати від міжнародної спільноти, міжнародних організацій та інших країн якихось дій, якщо в нас Верховна Рада не спроможна поставити у порядок денний звернення щодо теракту в Оленівці з проханням допомогти повернути військовополонених?
      Я вважаю, що кожен депутат, який утримався від голосування або проголосував проти, має скласти свій мандат. Такі люди не мають права бути депутатами і представляти інтереси військових, які зараз боронять нашу державу, й тих, хто зараз у полоні. Поки хтось із них відпочивав за кордоном, а хтось ховався у Києві, бійці сиділи у Маріуполі, на «Азовсталі», стримуючи шалену кількість російських військових і техніки.
         А зараз ці народні обранці навіть не можуть зробити найпростішого – проголосувати. Як поставити на порядок денний підвищення собі заробітної плати – вони це можуть зробити, а як ухвалити звернення щодо військовополонених, то ні. Їм це, бачите, не на часі…"
          З інтерв'ю часописові "Главком".

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ