Вергуни з Новопокровської ТГ - щоб повергнути ворога

Марина Бабич 30.09.2022 384
Вергуни з Новопокровської ТГ -  щоб повергнути ворога

Ні, ну ви бачили коли - небудь пиріжковий рай? Я потонула у цих неймовірної краси кулінарних виробах! Скільки жіночих рук творило цей  чудовий достаток на різний смак? Треба запитати у  мешканців Новопокровської  ТГ. Саме тут найкрасивіша випічка Дніпропетровщини і найбільший її вибір для наших захисників.


За словами селищного голови Liudmyla Murkovych Людмили Муркович, тут і пиріжки з яблуками,  і зі смородиною, і  булочки з корицею, і пампушки з повидлом,  і рогалики зі сливами, рулети з маком, і пончики, і обов'язково,  вергуни, щоб хлопцям швидше ворогів повергнути. До створення такого багатющого меню долучилися Багатський ДНЗ, Петриківська початкова школа, Іверська гімназія, Павлівський ДНЗ, Іверський ДНЗ, Новопокровський ліцей, Олександропільська гімназія, Багатська гімназія.
Як говорить Людмила Муркович, вкусивши духм'яного пиріжка, боєць полине до отчого дому, подумки обійме маму та дружину, поцілує діток. І потім, коли вже нічого не стрілятиме й не гуркотітиме, передзвонить, аби сказати: «Щире дякую. Від усіх наших хлопців...»
І від наших читачів теж дяка -  за працьовитість, стійкість і жіноче вміння радувати у таку лиху годину...


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ