Від ракетного удару рф по Кривому Розі загинули 9 людей, 29 поранені

Григорій Давиденко 12.06.2024 413
Від ракетного удару рф по Кривому Розі загинули 9 людей, 29 поранені
    Сьогодні надвечір, у день введення нових економічних санкцій США проти рф - з метою обвалити нарешті фінансовий сектор світової помийки - її терористична машина здійснила підлий удар ракетою по житловому масиву Кривого Рогу. В Офісі генпрокурора повідомили, що через російський ракетний удар розпочате кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438) КК України.
   Деталі нового воєнного злочину світової держави-терориста навів у дописі голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Щодня й щогодини російський терор доводить, що Україна разом із партнерами має посилювати ППО.
   Ракетний удар росіян по Кривому Рогу. На цей момент 11 поранених людей і 6 загиблих (трохи пізніше в Офісі генпрокурора повідомили про 9 загиблих і 29 поранених - прим. авт.). Мої співчуття родинам і близьким загиблих. На місці працюють усі необхідні служби.
   Сучасні системи протиповітряної оборони здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст, наших позицій. І ми максимально потребуємо їх.
   Сьогодні у Нікополі також постраждав 17-річний хлопець. У нього осколкові поранення, госпіталізували у стані середньої тяжкості.
Цілий день окупанти гатили по Нікопольщині. Близько двох десятків атак. Били дронами-камікадзе й артилерією по райцентру, Мирівській, Марганецькій, Червоногригорівській та Покровській громадам.
   Пошкоджені багатоповерхівки, з десяток приватних осель, інфраструктурний обʼєкт, господарські споруди, гаражі, автівки, мікроавтобус, лінії електропередачі.
🔴Наразі рятувальна операція у Кривому Розі триває. Наслідки уточнюємо.
Щирі співчуття рідним загиблих… За кожен військовий злочин, скоєний проти України, настане справедлива відплата!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ