Від ранкового удару рф по Кривому Розі постраждали 9 людей, пошкоджені 232 автівки

Григорій Давиденко 28.08.2024 224
Від ранкового удару рф по Кривому Розі постраждали 9 людей, пошкоджені 232 автівки
   Після масованого ракетного удару московії 26 серпня по цивільних об'єктах сьогодні відбулося засідання Ради Україна-НАТО. Союзники висловили засудження невибіркових ударів рф, а генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг запевнив у посиленні підтримки України, йдеться у повідомленні пресслужби НАТО.
   Як не прикро це констатувати, але члени Альянсу у війні зі східними приматами грають "другим номером". Тобто не допомагають ЗСУ діяти на випередження, наприклад, ліквідувавши всі літаки-ракетоносії рф. Навзаєм цього вони вважають за краще... перехоплювати випущені ракети. А з цим, як видно, досі далеко не ідеально. 
  Увечері про тяжкі наслідки ординських денних атак Січеславщини повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - За уточненою інформацією, через ранковий удар по Кривому Рогу постраждали 9 осіб. Пошкоджені 232 автівки, 2 освітніх заклади, адмінбудівлі, гуртожиток, СТО, заправна станція.
Немає опису світлини.
▪️Близько десятка атак окупанти за сьогодні здійснили по Нікопольщині. Били з артилерії, дронами-камікадзе, скидали боєприпаси з безпілотників.
▪️Цілили по райцентру, Покровській, Мирівській та Марганецькій громадах.
Пошкоджені 3 багатоповерхівки, стільки ж магазинів, стоматологічний кабінет, кафе, декілька приватних будинків, господарська споруда, авто, гараж, газогони та лінії електропередачі.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ