Від ворожих атак у Нікопольщині загинули двоє людей, ще двоє поранені

Григорій Давиденко 29.05.2024 319
На зображенні може бути: 8 людей, швидка допомога та лікарня

   Радикальних союзників більшає. Фінляндія не обмежувала Україну, і не буде, в ударах по росії зброєю, яку вона передала українським військам. Про це повідомила міністерка закордонних справ Фінляндії Еліна Валтонен виданню Uusi Suomi, пише "Європейська правда".

   Коли б кожна із 50 держав групи "Рамштайн" діяла так самісінько, а ще поставила усю необхідну, згідно із загрозами держави-терориста № 1, зброю, агресивні жителі заболоття вже давно були б там, звідки прийшли. Поки ж вони зухвало і безкарно здійснюють воєнні злочини.

   Сьогодні у Січеславщині, на жаль, загинули і поранені люди. Деталі злодіянь російських нацистів повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:

      - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.
   Трагічний день для Нікопольщини. Внаслідок ворожих атак загинуло двоє людей, ще двоє поранені.
🔺Вранці через артобстріл Нікополя постраждали чоловіки 64 і 52 років. Одного з них госпіталізували у важкому стані, але медики не змогли його врятувати.
🔺В заобіддя російські нелюди спрямували FPV дрон на машину швидкої допомоги. На місці загинув 54-річний водій, а його дружина, працівниця медичної служби, отримала важкі поранення. Зараз лікарі надають їй усю необхідну медичну допомогу.
▪️Загалом за день по району було здійснено 1️⃣5️⃣ атак. Ворог запустив 12 дронів-камікадзе і тричі обстріляв район з артилерії. Били в основному по райцентру, а також по Марганецькій та Мирівській громадам.
Пошкоджена бібліотека, магазин, агрофірма, приватне підприємство, будівля пожежно-рятувальної частини, 2 приватних будинки, господарська споруда, ще одна - знищена, зачепило близько десятка автівок - легкових та вантажних, а також лінію електропередачі та газогін.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Мої щирі співчуття рідним загиблих… За усі військові злочини, скоєні проти українського народу, настане справедлива відплата.
Тихої усім ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ