Видатки бюджетів, не на Збройні Сили, пора припинити! - Валерій Чалий

За матеріалами інтернет-видань 22.05.2024 426
Видатки бюджетів, не на Збройні Сили, пора припинити! - Валерій Чалий
   Валерій Чалий, експосол України в США 2015 - 2019 років, сторінка ФБ.
   Коли працюєш без світла, то швидше приходять до голови очевидні думки.
   По-перше: нам точно зараз не треба витрачати кошти на добудову двох атомних енергоблоків на Хмельницькій АЕС (мінімум 10 млрд. дол. США)! Почнуть із бетона - а він потрібен для фортифікаційних споруд. Тим паче, там уже стільки розікрали...
   По-друге: сподіваюся, співгромадяни підтримають те, що кошти на добудову гілки метро в Києві краще направити на закупівлю (з долевою участю ОСББ) генераторів.
По-третє: треба ще більш інтенсивно мінусувати російські НПЗ, а за наявності можливостей і постачання електрики до окупантів в українському Криму та інших територіях, включно з російською, звідки ці удари проти українських некомбатантів і спрямовуються.
   Ну і не можу не подякувати Kyivstar, що закуповують додаткове обладнання, щоб можна було себе відчувати не відрізаним від комунікацій.
   Закликають до закриття дірок на фронті, коли продовжуються... тендери на капітальні вкладення на десятки мільярдів гривень?!
   Розумію, коли потрібні гроші на фортифікаційні споруди, дорогу для військових цілей, або запасну полосу на трасі для посадки військових літаків…
   Не розумію, чом треба будувати метро, асфальтувати вулиці ще одним тостелезним покриттям при цілком придатному існуючому, або будувати дорогу на новий лижний курорт?!
    Робочі місця, економіка і відновлення – я розумію…
Невчасні видатки державного та місцевих бюджетів під час війни, розкрадання без наслідків для фігурантів – ніяк не розумію!
   Припинить це негайно!!!
   А кому треба неодмінно подякувати, так це Тайсону Фʼюрі - за згадку в інтервʼю, зразу після бою з Олександром Усиком, що Україна у війні.
«Слава Україні!» переможця бою також було почуте в усьому світі…
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ