Війна «Ї» проти «Z»

За матеріалами інтернет-видань 02.08.2022 610

рф віроломно 24 лютого 2022 року напала на Україну. Це було продовження війни розпочатої в 2014 році і наслідком війн та експансії які робила московія в Україні останні 400 років. Фактично це війна за історію і Київську Русь, за свободу і війна за ідентичність. Україна зі своєю ідентичністю існує, і одразу сотні років підступної брехні відкриваються світу і всі розуміють що росія – це не Русь, і тим паче не велика імперія з величною історією, а країна крадіїв і мародерів.
 



Частиною війни є військова пропаганда і військова символіка.

Військову кампанію 2014 року вони забрендували під імідж "вежливые люди", зробили брендбук, купу сувенірної продукції. Тоді в них була логіка і це було інформаційним супроводом військової операції та анексії.
 


Чомусь в 2022 році путін звернувся до не дуже якісних політтехнологів, які йому основним символом російської армії в цій війні – зробили останню латинську літеру "Z". Це вже ознака відсутності адекватності сприйняття ситуації в керівництві рф. Військові символи війни дуже важливі, тому що військова пропаганда повинна базуватись на сенсах символіки. Також сиволіка повинна мати "вірусний ефект" в соцмережах, люди повинні її малювати, одягати і пишатися цим. А літера "Z" настільки чужа для тих, хто користується все життя кириличною абеткою, що тільки штучно можна цю букву розповсюджувати. Мало хто з росіян таке носять і одягають і малюють.
 


Я цій темі – літері "Z" присвятив цілу телепередачу https://youtu.be/pDL3K17HgFA

Де докладно розповів їхню логику. Вони дуже захоплювались фашистською символікою і розробками німецького інституту СС-Аненербе. Але це захоплення дуже поверхове і тому не зʼявилася руна, яка має магічну силу, а зʼявилась звичайна латинська буква "Z". Причому остання. І тоді керівництво рф стало її просувати. Для людей, які пишуть і читають кирилицею латинська буква – точно не є рідною.

Почали змушувати людей вішати цю букву де не попадя. Людей на підприємствах, школах, навіть у дитячих садочках змусили вишиковуватись та фотографуватись у вигляді цієї букви, як це робили у фашистській Німеччині під час масових заходів.
 
                            Літера "Ї" і українські партизани

   В екстремальній ситуації, у українців, включається глибинна генетична національна пам'ять і проявляються дуже цікаві ідеї із глибини віків. Я це називаю "Сила землі", і навіть написав книгу на цю тему після початку першого вторгнення росії в Україну у 2014 році. https://kh.org.ua/wp-content/uploads/2020/04/book-main.pdf

До речі, в 2014 році була розроблена така символіка для цієї системи. "Сила Zемлі" – від національної ідеї до виховання нової еліти". Може за порєбриком уважно вивчили і вирішили перехопити щось? Але там йшлося точно не про військову операцію. Навіть зараз не буду підказувати, як це все працює.
 


Але на сьогодні це не так важливо, тому що це вже у минулому і сучасна війна виходить на семантичне протиборство інших символів.

Під час початку війни Україна почала створювати величезну кількість патріотичного продукту. В основному це пісні, вірші і відео роліки. І на 5-му місяці війни українські партизани змогли знайти наш символ українства – нашу літеру для ідентифікації всього українського. Виявляється є унікальна буква в українській абетці, якої немає у жодної мови в світі. І це літера "Ї".
 


Літера "Ї" заслужила таку увагу, оскільки вона є виразно українською й унікальною, бо не використовується в жодній іншій мові. Загалом ця буква в друкованому вигляді має уже понад 500 років.
 


Так проявилася глибинна українська ідентичність і "Сила землі" у нашого народу в екстремальній ситуації. І я впевнений, що ми вийшли на глибинне протиборство народів.

Народу-крадія, росії, який навіть для своєї військової операції не знайшов свого глибинного символу, а вкрав латинську букву "Z", яка ніколи в росії не використовувалась.

І України, нащадку величної нації з часів скіфів та Русі, з великою і героїчною історією, яка усвідомила свою ідентичність і розуміє якою зброєю є мова. Наскільки загрозливою є розповсюдження "русского мира" на базі російської мови.

Ясна річ, що ми на боці Правди і з нашою Волею ми точно переможемо країну-агресора і народ-агресор. Так як народ росії підтримує путіна і цю війну, то це вже не один поганий злочинець, який захопив владу і напав на Україну. Це цілий російський народ, який хоче знищення іншого – українського народу. І вже неважливо, як влада рф досягла цього результату – такої суспільної думки росіян. Важливо, що ця війна екзистанційна і має на меті знищення цілого народу, самого факту існування української нації. Я розумію, що є купка росіян, які всього цього не хочуть, але їх не більшість.

Ми продовжуємо нашу боротьбу і ми переможемо!
 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ