Віктор Шеремета: аграрії Німеччини допоможуть українським фермерам

Григорій Давиденко 12.06.2022 349
На зображенні може бути: 4 людини та люди стоять
Перший заступник президента Асоціації фермерів та приватних землевласників України Віктор Шеремета 10 червня приймав у своєму ФГ "Геркулес" Переяславського району Київщини групу урядовців із Німеччини. Обнадійливі для українських фермерів результати зустрічі він оприлюднив у мережф ФБ:
- Позавчора наше господарство відвідали: міністр продовольства та сільського господарства Німеччини Джем Оздемір, посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен , міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський і велика група німецьких журналістів. Ми ознайомили їх із своїм господарством, обговорили проблеми в аграрному секторі України, зокрема,проблему експорту українського зерна.
У своїй розмові я постійно їх підводив до військово-політичної ситуації в Україні у зв'язку з російською агресією. У підсумку, Джем Оздемір заявив, що зробить все можливе, що від нього залежить, щоб підтримати Україну у цій складній ситуації. Про це ж саме заявила і Анка Фельдгузен ввечері на прийомі у посольстві Німеччини, який відбувся вперше за останні три роки.
 
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ