Виробник продукції для снайперів ГУР під «розслідуючим» пресом

За матеріалами інтернет-видань 23.01.2024 228
Військова розвідка України показала роботу своїх снайперів під Бахмутом.  Відео
   російські фашисти шукають способи сховатися від роботи українських снайперів. Але, схоже, їм не доведеться багато старатися...
Буквально днями ми всі захоплювалися роботою пари снайперів ГУР МВС України, які лише за одну ніч ліквідували 22 російських окупантів.
    Як з'ясувалося, були не тільки героїзм, зосередженість та прохолода снайперів Головного управління розвідки Міноборони, але й тепловізійна оптика спецпризначенців, які розробляються та виробляються в Україні.
   Йдеться про відоме київське підприємство "Archer" (ТОВ "Термовізійні технології"), яке з 2014 року знаходиться в тісному контакті з українськими Збройними силами та постачає їм високоякісну продукцію, яка дозволяє ефективніше нищити ворога у будь-яку пору доби. При цьому продукція Archer не стоїть на місці, а постійно розвивається, покращуючи свої характеристики.
   Наразі росіяни шукають способи обману снайперських груп вночі, зокрема, розроблено "плащ-невидимий", покритий спеціальною речовиною та ховає предмет від тепловізійного прицілу. Такі накидки можуть стати новим викликом не тільки нашим військовим, які працюють вночі, а й компаніям, які розробляють тепловізори.
   Хоча, викликом для "Арчера", як виявилося, будуть не "невидимі плащі", протиотруту, за яку, я впевнений, "лучники" швидко знайдуть, а розслідування та справи, які розпочаті проти компанії в Україні, тим самим порушуючи її системну роботу, як у виробництві, так і вдосконаленні продукції. Крім того, підприємством, в рамках створеного «бізнесу», у жовтні 2023 року скопіювали проектні креслення та документацію, програмні продукти.
   Я ні на що не натякаю, але в жовтні 2023 року будуть скопіювані дані про розробки "Archer", а в січні 2024 року у росіян будуть перші "невидимі плащі".
   Загалом це все дивно. Головний постачальник продукції для кращих снайперів України, які стріляють окупантів, як диких тварин, виявляється під "розслідуючим" пресом, а через кілька місяців після обшуків у компанії ворог, схоже, має обладнання для протидії своїй продукції.
    Ось так і живемо. Ось так ми боремося...
   Олександр Коваленко, блогер, сторінка ФБ.
   

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ