Вірте у свої мрії, і вони здійсняться, - Ентоні Гопкінс

За матеріалами інтернет-видань 29.08.2024 154
  Можливо, це чорно-біле зображення 1 людини
   Краще вірити, аніж не вірити, бо з вірою все стає можливим.
                                                                                Альберт Ейнштейн.
   Люди всього світу, де б ви не були, я знаю, що вам зараз нелегко. Я старий, живу давно, бо народився 1937 року, і живу з оптимізмом.
     Ентоні Гопкінс, відомий актор Британії і США, мережа ФБ.
   Звертаюся до зневірених молодих людей.
   Повірте мені. Я читав, чи то у Старому Завіті, чи то у Карлоса Кастанеди, про одного шамана. Була посуха, вмирала худоба, ппомирали люди. І шаман сказав: "Робіть рови. Рийте рови для дощу". "Але ж дощу немає". "Робіть рови, і дощ прийде".
   Невіруючі скажуть, що це нісенітниця. Добре, вірте у що хочете. Це раціональне мислення. Але я не думаю, що раціональне мислення зараз працює. Потрібне ірраціональне мислення, підсвідомість! Коли я був маленьким, я мріяв стати тим, ким я є зараз. Я не дуже сподівався, але те, про що я мріяв, сталося зі мною. І тепер я вірю, що ми можемо згущувати час, притягувати його до себе.
   Ці мрії про майбутнє: "О, я зроблю щось наступного року". Цього не існує, завтрашнього дня не існує, наступної години не існує. Це лише можливість. Але ми можемо перетягнути час у сьогодення, зараз, прямо в сонячне сплетіння, у нашу душу.
   Рийте рови! Що б ви не задумали зробити, вірте в це, вірте в це, вірте в це. Якщо ви не вірите, грайте у віру. Дійте так, начебто ви вірите. Це сила. Це абсолютна сила. І тоді це станеться. Вірте мені, старому дурню. Спрацювало у моєму житті - спрацює і у вашому.
   Ніколи не здавайтеся! Вірте, вірте, вірте! Агностик ви, християнин, атеїст, будь-хто — це не має значення. Вірте, вірте, вірте! Як вірю я. І дано вам буде.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ