ЩЕДРИЙ ЗЯТЬ І ЙОГО «ПОДАРУНКИ» ДЛЯ ТЕЩІ І ТЕСТЯ

Микола Ясень 29.08.2024 133

НАЗК та ДБР викрили правоохоронця з Дніпропетровщини, який незаконно збагатився на понад ₴14 мільйонів

НАЗК та ДБР викрили правоохоронця з Дніпропетровщини, який незаконно збагатився на понад ₴14 мільйонів

29.08.2024

Правоохоронцю з Дніпропетровщини, який незаконно збагатився на більш ніж 14 млн грн, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Про це повідомила пресслужба Національного агентства з питань запобігання корупції, передає Укрінформ.

"За результатами моніторингу способу життя, проведеного Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК), а також досудового розслідування Державного бюро розслідувань (ДБР), скеровано до суду обвинувальний акт стосовно правоохоронця з Дніпропетровщини, який на керівних посадах у правоохоронному органі області незаконно збагатився на понад 14 млн грн", - йдеться в повідомленні.

У НАЗК зазначають, що у 2021-2022 роках правоохоронець придбав земельну ділянку, на якій розпочав будівництво приватного будинку, оформивши його на тещу. Водночас на тестя службовець записав позашляховик Porsche. Загалом було виявлено активів на понад 14 млн грн.

Офіційних доходів на придбання майна, а також необхідних статків, відображених у деклараціях, службовець та його родичі не мали.

"Він обвинувачується у набутті активів, вартість яких більше ніж на 6500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян перевищує законні доходи та в декларуванні недостовірних відомостей (ст. 368-5 та ч. 2 ст. 366-2 ККУ)", - зазначили в НАЗК.

Читайте також: САП позивається про конфіскацію квартир і авто у родичів посадовця міграційної служби Києва

Процесуальне керівництво здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

РЕПЛІКА "ФЕРМЕРА ПРИДНІПРОВ"Я" ПРИ ЦІЙ НАГОДІ: 

Якби ж бо це був поодинокий, тобто рідкісний випадое. А то ж на кожному кроці пистарілі батьки аюо дійсно тещі та тесті, а також інші рідні та родичі як високопосадовців у владі, так і рідових держслужбовців, не говорячи уже про рідних та родичів стражів ніби правопорядек при погонах та судочинців у судовзх мантіях практично поголовно розбагатіли на старість фантастично до немислимих межі. Мають не просто хороми, а цілі віли та "фортеці", і не лише в Україні, а й на заморських остаровах навіть. А що вже обзавелися не відомо за які шиші автомобілями супер зарубіжних марок, так це вже і не новина для українського суспільства. Не випадково слідом за повідомленням про щедрого зятя на Дніпропетровщині як повідомив Укрінформ, Державне бюро розслідувань виявило у начальника Державної екологічної інспекції Карпатського округу необґрунтовані активи на понад 19 мільйонів гривень. Ясна річ, зареєстрованих на близьких та рідних дорогих батьків, братів та сестер.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ