Високий рівень небезпеки

За матеріалами інтернет-видань 06.06.2024 398

росія вивела у Чорне море три ракетоносії з 24 "Калібрами"

Російська федерація вивела у Чорне море три надводні ракетоносії з 24 ракетами типу "Калібр".

Про це пише Рубрика, посилаючись на Сили оборони півдня у Телеграмі.

"Ворог вивів в Чорне море три надводних ракетоносії, які (мають в – ред.) спорядженні до 24 ракет типу "Калібр". Рівень небезпеки дуже високий!", зазначили у повідомленні.

У Силах оборони закликали бути уважними до сигналів повітряних тривог. Оперативно переходити в укриття, не нехтувати власною безпекою.

Останнього разу окупанти запускали "Калібри" у ніч на 1 червня. Тоді війська рф використали для нападу 100 ракет та дронів-камікадзе: силам протиповітряної оборони вдалося знищити понад 80 цілей ворога. Серед інших ракет були 10 "Калібрів"

Варто додати, ситуація у Чорному морі більш стабільна, російське командування побоюється виводити свої кораблі, тому практично не використовує "Калібри" для ударів по території України.

Як писала раніше Рубрика, до російського Новоросійська окупанти вивели майже всі значущі та боєготові кораблі з бази Чорноморського флоту, що знаходиться у тимчасово окупованому Севастополі.

Нагадаємо, цієї ночі в акваторії Чорного моря в окупованому Криму було знищено ще одне морське судно російського флоту. Це була робота спецпідрозділів ГУР МО.

Згодом повідомили, що у тимчасово окупованому Криму 6 червня Головне управління розвідки (ГУР) знищило російський буксир "Сатурн". Розвідники оприлюднили відео.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ