ВККС призначила іспити для 105 «зашкварених» суддів

За матеріалами інтернет-видань 22.06.2024 398
На зображенні може бути: 6 людей, відділ новин та текст
    Давно чекали на цю новину. ВККС призначила іспити для 105 суддів.
   Центр Протидії Корупції, офіційна сторінка ФБ.
Це у межах кваліфікаційного оцінювання, якого у свій час активно уникали судді ОАСК. То масово "хворіли", то ще щось вигадували. У списку багато цікавих прізвищ:
📌 Це і згадані судді ОАСК Павло Вовк, Євген Аблов, Руслан Арсірій, Володимир Келеберда, Олексій Огурцов та Ігор Качур, які на лаві підсудних у ВАКС у справі плівок.
📌 Це і їхня колега Олена Власенкова, яку піймали на хабарі в 2000 доларів.
📌 Має скласти іспит і суддя ОАСК Аріна Літвінова, у якої журналісти знайшли паспорт рф.
📌 А ще суддя Печерського суду Крістіна Константінова, яка відпускала на волю винуватця ДТП, який збив насмерть дитину, а також дозволяла обшуки в Автомайдані.
📌 Крім того, суддя Київського окружного адмінсуду Андрій Балаклицький, який зупинив постанову уряду, яка ліквідувала багаторічну корупційну схему поборів з українських моряків.
📌 Фігуранти журналістських розслідувань, судді Шостого апеляційного адмінсуду Олег Голяшкін та Нінель Маринчак теж мають скласти іспит.
Для суддів передбачили три дати іспиту: одна основна та дві резервні. Неявка на три підряд дати іспиту є підставою для подання про звільнення з посади судді.
   З нетерпінням чекаємо на цю процедуру. Бо ОАСК давно ліквідований, а Вовк і ко досі грабують платників податків України - нізащо, без ніякої праці, отримують височезні зарплати.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ