Власний трактор -розміновувач розробили інженери «ПАЕК»

За матеріалами інтернет-видань 22.03.2024 377
Власний трактор -розміновувач розробили інженери «ПАЕК»

У компанії ТОВ "СП ПАЕК" наразі проходить зачистка поля біля Снігурівки Миколаївської області за допомогою власного винаходу з розмінування. Його розробили на базі трактора МТЗ-80 провідні інженери компанії Павло Марковський та Ігор Братченко під керівництвом головного інженера Ярослава Огієвича.
Фахівці створили гідравлічний привід на барабан з закріпленими ланцюгами, які з великою силою б’ють по землі під час руху техніки. Працює трактор дистанційно, управління здійснюється за допомогою пульта на відстані 300 метрів.

«Ми довго шукали інженерне рішення щодо рульового управління, щоб рівномірно здійснювався контроль швидкості. Усю технологію розробляли і створювали самостійно саме для власних потреб та умов виконання робіт», - розповіли  інженери.
 

Як зазначив власник компанії ТОВ «СП «ПАЕК» Юрій Кормишкін, процес розмінування земель господарства триває більше року, значна площа залишається ще замінованою.

На фото - головний інженер компанії Ярослав Огієвич (по центру) та провідні інженери компанії Павло Марковський (перший зліва), Ігор Братченко.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ