Внаслідок обстрілів рашистів у Січеславщині поранені четверо людей, зруйновані будівлі

Григорій Давиденко 11.09.2022 342
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
     кремлівський диктатор-терорист по-дикунськи "привітав" жителів Дніпра з Днем міста. Вистрелив з ракети по житловому кварталу... Проти його середньовічного "переможного курсу", який заганяє росію на задвірки цивілізації, починають виступати і в самій ерефії. За інформацією Тараса Чорновола, учора вже друга районна рада петербурга звинуватила пуйла в державній зраді. І звернулася до держдуми з вимогою негайно відсторонити його зі свого поста. Пошвидше б там прозрівали.
    Сьогодні вранці голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив про нові воєнні злочини військ держави-терориста рф:
    - Ніч з обстрілами та пораненими…
Ворог поцілив по двох районах - Дніпровському та Нікопольському.
По середмістю Дніпра росіяни скерували ракету. Ударили прямо по житловому кварталу, де мирно спали родини дніпровців. Поранений 72-річний чоловік. Він госпіталізований у важкому стані. Є руйнація адмінбудівель, магазинів, ринку, складів та житлових будинків. Деталі уточнюються.
Нікополь обстріляли тричі за ніч. Туди прилетіли понад 35 снарядів з російських «Градів» та важкої артилерії. Постраждали троє людей - двоє чоловіків та жінка. Чоловіки у лікарні. Їхній стан середньої тяжкості.
У місті понівечені 35 багатоповерхових та приватних будинків, кілька навчальних закладів, амбулаторія, об’єкт промислової інфраструктури, автівки, газогони та лінії електропередач.
Ударив ворог і по Марганецькій громаді. Попередньо, без поранених та руйнувань.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ