Вночі окупанти били по Нікополю та Мирівській громаді, поранили двох чоловіків

Григорій Давиденко 27.09.2023 272
На зображенні може бути: вогонь
  Учора стало відомо, що виконком УЄФА ухвалив ганебне рішення - допустив до міжнародних турнірів юніорські збірні росії, віком до 17 років. Українська асоціація футболу заявила рішучий протест УЄФА і закликала її скасувати це рішення. Англія, як і Україна, вже заявила про відмову брати участь в іграх з країною-терористом, у всіх вікових категоріях.
   Але світ ще переважно не бачить велетенських за обсягами воєнних злочинів ерефії. А вони відбуваються щодоби, про нові повідомив уранці голова обласної ради Микола Лукашук: 
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 07:30.
Двоє мешканців Нікопольщини постраждали від нічних обстрілів ворога. Окупанти били артилерією по Мирівській громаді та самому Нікополю.
▪️Поранення отримав 68-річний житель міста. Чоловік госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні у стані середньої тяжкості.
   Внаслідок обстрілу виникла пожежа в двоповерховому будинку. Пошкоджене приватне підприємство, знищено господарську споруду. Руйнувань зазнали ще 5 будинків та 2 господарських споруди, автомобіль, 2 газопроводи та лінія електропередачі.
▪️У Мирівській громаді постраждав 44-річний чоловік. Госпіталізований до лікарні.
Пошкоджено приватний будинок, 2 господарські споруди та вантажівка.
▪️В інших громадах області ніч пройшла тихо.
Мирного дня🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ