Вночі окупанти знову атакували з РСЗВ Нікопольщину

Григорій Давиденко 01.12.2022 355
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
   
     Озброєні мерзотники терористичної рф продовжують свою ганебну, підлу справу - обстріли мирних населених пунктів півдня Дніпропетровщини. Це категорично заборонено Женевською конвенцією 1949 року про гуманне ставлення до цивільного населення під час ведення бойових дій. А московія в цьому випадку веде бойові дії виключно проти неозброєних людей, що є верхом підлості і цинізму. Тому усьому світові варто не намагатися обмежити ціни на рашен нафту тощо, як це зараз відбувається, а закрити агресора в залізній клітці. З повною економічною блокадою. Тоді й прозріння в забамбуленоих пропагандою колонізованих народів рф настане швидше, і прагнення їхати на криваві "заробітки" до України щезне.
    Про нові воєнні злочини варварів повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
    - Напруженою залишається ситуація в Нікопольському районі. Вночі його знову неодноразово обстріляли окупаційні війська рф.
Марганецьку громаду атакували з важкої артилерії і «Градів» близько 7 разів. Наслідки з‘ясовуються.
Червоногригорівська громада на Нікопольщині теж не мала спокою вночі. Внаслідок ворожого обстрілу з важкої артилерії там зруйновано господарську споруду, ще дві понівечено. Також потрощено два будинки, пошкоджено газогін та електромережі. Близько 300 родин лишились без світла, ще зо три десятки – без газу.
Люди неушкоджені.
🔺Щодо інших районів Дніпропетровщини – вночі було тихо. Радіаційний фон в області залишається без змін.

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ