Вночі орда пошкодила у Нікопольщині підприємство і приватний будинок

Григорій Давиденко 27.10.2024 50
На зображенні може бути: дерево
   Українці ніколи не були стовідсотково радянськими людьми. Не встигли. До колоніальної імперії, імперії зла, їх заштовхували силою, і не можна сказати, що вдало… Українці хочуть відійти від нашого материка, що гине. Він опускається на дно світового океану, і ніякі екологи нас звідтіля вже не дістануть. Вони хочуть геть від росії, що скніє і животіє, по-рабськи стоячи на колінах. Нехай хоч хтось виживе. Нехай хоч хтось буде вільний. Євросоюз — це майбутнє, а путінська росія — мерзенне, ганебне радянське минуле.
   Цей вислів правозахисниці Валерії Новодворської вкрай актуальний сьогодні, на 11-му році загарбницької війни фашистської імперії. Орда відкрито б'є потужною зброєю по мирному українському населенню, а очільник ООН, головної безпекової організації планети Земля, не гребує і не гидує тиснути криваві, по шию, руки її диктатора...
    Минула ніч у Придніпров'ї була із низкою воєнних злочинів держави-терориста рф, повідомила Дніпро ОВА.
   "З вечора продовжувалися атаки на Нікопольщину – райцентр, Марганецьку, Червоногригорівську та Покровську громади. Агресор бив дронами-камікадзе та артилерією.
   Пошкоджені промислове підприємство, приватний будинок та господарська споруда.
Загиблих і постраждалих немає".
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ