Вночі орки били по Нікопольщині, є руйнування

Григорій Давиденко 08.08.2022 537
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
Дятлівська варварська наполегливість рашистів щодо південних теренів Січеславщини вилилася і цієї ночі у руйнування. Воістину дикунам закон не писаний, зомбі не здатен втямити, що творить абсолютне зло на чужій землі. А коли котрогось із них наші воїни зловлять на гарячому вчинку, він майже стовідсотково скаже - то не я. Така підла вдача, реагує виключно на силу. Недарма наші пращури говорили: "З москалем знайся, та камінь за пазухою тримай!"
Уночі пошкоджені житлові будинки, знищена інфраструктура і авто у Червоногригорівській ОТГ. Про масштаби завданих обстрілами терористичної рф руйнувань повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
- Маємо прильоти ворожих ракет і обстріли в Нікопольському районі.
Вночі окупанти випустили дві ракети Х-59 по Червоногригорівській громаді. Постраждало місцеве підприємство: знищено адміністративне та вагове приміщення і одну автівку. Також пошкоджено 4 будівлі складів, електрощитову, з десяток одиниць спецтехніки і легкових машин, гаражі.
Окрім цього, уламками від ракет пошкоджено 10 житлових будинків. Вибуховою хвилею в будівлі насосної станції вибило вікна.
На щастя, люди не постраждали.
Ще 20 реактивних снарядів з «Градів» окупанти випустили між селами в Марганецькій громаді. Без жертв і без руйнувань.
🔺Також зі ствольної артилерії вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської ТГ. Без постраждалих.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ