Вночі рашисти били по Червоногригорівській громаді. Вдень у Нікопольщині і Криворіжжі пройдуть навчання

Григорій Давиденко 29.06.2023 264
На зображенні може бути: 1 особа

   Моя підозра така — росія зібралася вчинити колективне самогубство. росія зібралася зробити суїцид вагомо, феєрично, в граничній ницості й підлості, в такому нестерпному злочині перед людством, що багато майбутніх поколінь будуть згадувати цю країну зі здриганням і відразою.

    
  Так у 2014-му визначив долю ерефії український філософ Сергій Дацюк. Відтоді злочини, які терористична московія чинить на нашій землі, лише збільшуються - явно через відсутність її повної економічної блокади, стовідсоткових санкцій і т. п. з боку і України, і демократичного  світу. Тому, на всяк випадок, слід бути готовими і до найтяжчого - ядерного тероризму рф, про що кілька днів тому попередила наша розвідка і президент України В. Зеленський.

 

   Вранці про агресію рф минулої ночі і денні навчання з цивільної оборони повідомив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак: 
  - Пізно ввечері російська армія вдарила по Червоногригорівській громаді Нікопольського району. Ворог цілив з важкої артилерії.
Загиблих та постраждалих немає. Наслідки атаки уточнюються.
❗️Нагадую: сьогодні в Нікопольському та Криворізькому районах будемо відпрацьовувати дії на випадок теракту на Запорізькій АЕС. Не панікуймо! Це навчання.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ