Вночі рашисти били по Нікопольщині, над Криворіжжям приземлений шахед

Григорій Давиденко 16.04.2024 364
Вночі рашисти били по Нікопольщині, над Криворіжжям приземлений шахед

   Для опору московії необхідна потужна військова сила. Вчора Чехія уклала контракт на перші 180 тисяч артилерійських боєприпасів для України і працює над отриманням ще 300 тисяч одиниць. Про це повідомив прем’єр-міністр Чехії Петр Фіала у статті для Financial Times (FT).

   Коли у наших воїнів на передовій буде все необхідне для збройної відсічі зайдам, лише тоді колишні "мишебрати" почнуть рачкувати до кацапстану. Поки ж вони затято порушують усі закони та звичаї війни. Щойно про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:

   - Артобстріл й пʼять атак fpv-дронами. Звечора та вночі російські війська тероризували Нікопольщину. Під удар потрапили районний центр, Червоногригорівська і Мирівська громади.
   Понівечені три приватні оселі, декілька теплиць, легкова автівка і мікроавтобус. Пошкоджена лінія електропередач. Без світла залишилася тисяча абонентів. Фахівці працюють, аби заживити домівки.
▪️Пізно ввечері захисники неба з ПвК «Схід» знищили ворожий шахед у Криворізькому районі.
   Скрізь без загиблих та постраждалих.
▪️Тим часом у регіоні триває ліквідація наслідків негоди, яка вирувала напередодні. Енергетикам вдалося у найкоротші терміни відновити енергопостачання майже 145 тисяч родин Криворізького району.
   Через шквальний вітер постраждали лінії електропередач майже у всіх районах області. Наразі залишаються знеструмленими близько 15,5 тис абонентів у 96 населених пунктах.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ