Вночі рашисти обстріляли Нікопольщину, поранена дівчина

Григорій Давиденко 01.08.2022 450
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
       Загарбницткі війська рф уперто і наполегливо доводять українцям і всьому світові, що їхні озброєні банди, які вдерлися до України, є абсолютним злом на планеті Земля. Бо абсолютно ігнорують і топчуть людські закони співжиття, міжнародне право і підписані ними ж міжнародні договори і конвенції. Відтак ця велика мавпа з гранатою, на що перетворив сам себе кремль зі слухняними ординцями різних народів, які "воюють в Україні за власне рабство", мусить бути загнана в залізну клітку. І повторити долю войовничого "союзу непорушного", котрий теж бряцав зброєю на всіх континентах, доки в підданих не закінчився хліб насущний.
Про нові нічні злочини у південних краях Січеславщини повідомив уранці голова обласної ради Микола Лукашук:
- Вночі рашисти двічі вдарили по Нікопольському району. Із РСЗВ обстрілювали приватний сектор, всього випущено близько 60 реактивних снарядів.
🔺Накрили Марганець. Один снаряд влучив в будинок, де перебувала молода жінка і шестеро дітей. На щастя, малеча не постраждала. Дівчина ж отримала поранення ноги, її ушпиталили.
В місті пошкоджено з десяток приватних будинків, господарчу споруду, офісну будівлю, заклад харчування, будівлю одного з підприємств та лінії електропостачання. Відключений місцевий водоканал.
🔺Також окупанти вдарили по селищу Червоногригорівка. Одну жінку травмовано, від шпиталізації вона відмовилася.
Пошкоджені 28 приватних будинків, гараж, господарчі споруди, легкові автівки, газопровід та електромережі. В населеному пункті виявлено воронки від «Градів».
Наразі рятувальники обстежують обидва населені пункти, які потрапили під обстріл.
🔺У Криворізькому районі обстріляли прикордонні території Зеленодольська і Великої Костромки. Без жертв, без руйнувань.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ