ВОДА, ДРОВА ТА ГЕНЕРАТОРИ

За матеріалами інтернет-видань 09.11.2023 284

Дніпропетровщина видала іноземним партнерам замовлення на зиму

09.11.2023   

Вивчити найнагальніші потреби області на період холодів та скласти перелік необхідного налаштовані іноземні партнери Дніпропетровщини.

Десятки міжнародних організацій, які працюють у регіоні, провели зустріч з представниками обласної влади та громад, які найбільше потерпають через агресію ворога, – повідомляють у Дніпропетровській ОВА.

До сформованих потреб увійшли паливна деревина для вразливих верств населення, генератори у соціальні заклади, а також – ремонти у місцях тимчасового перебування переселенців.

Криворізький район потребує альтернативні джерела енергії для великих інфраструктурних об’єктів, очисні станції для води.
У Нікопольський район до закінчення будівництва водогону просять продовжити постачання питної води населенню. Також мешканцям потрібні продуктові та гігієнічні набори.

Голова Дніпровського офісу Управління ООН з координації гуманітарних справ Едмор Тондлана зазначив, що вони ставляться серйозно до гуманітарної ситуації.

За результатами зустрічі складуть конкретний чек-лист, де вкажуть нагальні потреби. Його роздадуть всім іноземним партнерам, щоб швидко закрити запити громад.

Роботу організовуватимуть Координаційний центр підтримки цивільного населення при ОВА та Регіональний офіс міжнародного співробітництва.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ