Воїн Харитін Старський впевнений у перемозі

За матеріалами інтернет-видань 01.03.2022 653

З початком неприхованої агресії здичавілої ерефії проти України, обстрілів "Градами" і ракетами лікарень і дитсадків, житлових будинків і пологових будинків відсоток українців, які ще вірять в якусь "цивілізаційну місію Москви", став геть невеликим. Саме до нього і звернувся лейтенант Збройних сил України Харитін Старський із по-фронтовому міцним посланням, аби ці люди отямилися і зрозуміли нарешті, що просто вижити зараз можна лише в єдиному міцному кулаці армії і народу. І що вони потрібні Кремлю лише для примноження його очманілих орд, готових іти світ за очі з принукою вільних людей до "узького миру":

- Щоразу, коли стикаєшся з менталітетом українського кріпака і чуєш всі ці сумні аргументи про те, що потрібно миритися з Москвою, хочеться кричати в тупу малоросійської пику. К-рво, твої предки протягом тисячоліть давали тягла за Україну! А якщо програвали, то загоювали рани і все одно давали! Вони топили ворожі галери по всьому Чорномор'ю, ходили на Візантію, палили османські міста і панські маєтки! Вони обирали гетьмана і різали вельмож, ходили на Москву і рубали московитских князів під Конотопом. Більшовики так бзділи холодноярців, що сц-лись у свої галіфе і стрілялися з наганів, щоб не потрапляти до козаків у полон.
Наші давали проср-тися і Третьому рейху, і Червоній армії, вони воювали з кремляддю до 1960 року – і недарма мішебраття ненавидять українських патріотів. Тому що український патріот – це природжений ворог русскоміра. Кожна імперія, кожна армія, яка намагалася знищити Україну, здохла без сліду. І в нашому чорноземі лежить триметровий шар загарбників, якщо не більше! А ти живеш і дихаєш сьогодні тільки тому, що за тебе воювали покоління відважних і відчайдушних українських воїнів.
Ці воїни сьогодні б'ються за твоїх, к-рво, дітей, і присягали захищати тебе, ким би ти не був. Вони технологічні, професійні та безстрашні. Вони вірять, що ти там, у тилу, допоможеш їм врятувати державу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ